top of page

Blue monday of deprimaandag...


Ik vond de sfeer en mood op deze foto wel passen bij deze blauwe maandag…

Niet dat we ons vandaag allemaal depri moeten gaan voelen, enkel en alleen omdat een of andere psycholoog opperde dat het rond deze periode van het jaar blue monday of deprimaandag zou zijn. Omdat we volgens hem net vandaag beseffen dat de goeie voornemens alweer lang mislukt zijn en dat de volgende vakantie nog veel te veraf is. Maar toch, slecht en depri voelen we ons allemaal wel eens, en niet enkel op een maandag, en ook niet slechts 1 dag in het jaar. Maar dat is ok, en het is ook heel normaal. En soms geven we de schuld aan dingen die gebeurden in het verleden en zeggen dingen zoals als ik toen wist wat ik nu weet….Maar iemand zei laatst, als ik kon terugkeren in het verleden en er iets aan kon veranderen, toch zou ik helemaal niets veranderen. Want als ik aan het gebeurde iets zou veranderen, dan zou ik misschien ook iets verliezen wat dat moment net gebracht had.

Als het wat minder gaat, dan wordt het ook weer beter. En bovendien, deze maandag is bijna voorbij, morgen is een nieuwe dinsdag! 😌 #noregrets #itsok #bluemonday


34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Juta

Lees hier de blog over de kleine heldin Juta: https://yesphoto.pic-time.com/vI4Qpeviw1XXf

Kommentare


bottom of page